Udendørs møbler / Materiale / Plastmøbler

Plastmøbler

Plastmøbler er både nemme at håndtere og holdbare. Hos os finder du plastmøbler i flere forskellige designs og modeller, så du kan finde det, du leder efter. Opdater terrassen med møbler, der er nemme at vedligeholde.
En grön och en blå plaststol utomhus
Viser 1-10 av 10 artikler
Olle Børne Tabel 50x55 cm Stabelbar - Hvid
KAMPANJ
122 kr.
På lager
Selva dækstol - Antracit
10%
til 4/8
292 kr. 324 kr.
Weblager
Bora Bistrot Stack Stol - Rød
10%
til 4/8
517 kr. 574 kr.
Weblager
Bora Stack Chair M Frame - White
10%
til 4/8
569 kr. 631 kr.
Weblager
Bora Stack Chair M Karm - Taupe
10%
til 4/8
569 kr. 631 kr.
Weblager, få
Bora Stack Chair M Frame - Rød
10%
til 4/8
569 kr. 631 kr.
Weblager
Step sidebord Ø 60 cm - Hvid
10%
til 4/8
675 kr. 750 kr.
Midlertidigt udsolgt
Selva dæk stol - hvid
10%
til 4/8
286 kr. 317 kr.
Midlertidigt udsolgt
Bora Bistrot Stack Chair - White
10%
til 4/8
517 kr. 574 kr.
Midlertidigt udsolgt
Laminat skive 70x70 cm - grå
10%
til 4/8
767 kr. 852 kr.
Midlertidigt udsolgt

Plastikmøbler

Plastikmøbler er et af de mest oplagte valg, når det kommer til udendørsmøbler. Materialet er både nemt at håndtere og tåler alle vejrforhold. Nu om dage er plastmøbler lavet af høj kvalitet og i moderne, inspirerende designs. Det betyder, at flere vælger at bruge plastikmøbler til deres terrasse, da det ikke kræver så meget arbejde. Hos Sommarboden finder du mange forskellige stole, borde og hvilestole i forskellige former, farver og stilarter. Vi har noget for enhver smag!

Fordele ved plastmøbler

Plastmøbler er som sagt både nemme at håndtere og vejrbestandige. Disse håndterer også ændringer i temperatur meget godt. Det betyder, at selvom de er ude i den koldere periode af året, bliver materialet ikke påvirket. Dette gør dem nemme at opbevare. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om skimmelsvamp eller fugtskader på dine udendørsmøbler.

Plast er også en meget let materiale som gør møblerne nemme at håndtere og fleksible at flytte rundt på. Frem for alt er plastikstole meget nemme at stable oven på hinanden. Det betyder, at de ikke fylder meget, når de opbevares. De kan også nemt afhentes, når det er tid til sæsonen og bruges med det samme uden vedligeholdelse.

Pas på udendørsmøbler af plastik

Selv om plastmøbler ikke kræver meget vedligeholdelse, kan det være nødvendigt at tørre dem af fra tid til anden for støv og andre partikler. Der findes specielle rengøringsmidler til plastmaterialer, som fungerer glimrende, hvis du skal fjerne pletter og få en effektiv rengøring. Det fungerer dog lige så godt med en klud, vand og lidt sæbe. Plastmøbler skal ikke vedligeholdes på samme måde som andre udendørsmøbler i for eksempel teak. De skal ikke olieres eller imprægneres, men skal som sagt kun tørres af, når det er nødvendigt.

Interiør med plastmøbler

Uanset hvad du kan lide eller din personlige stil, er der plastmøbler til enhver lejlighed og hjem. Møblerne fås i mange forskellige stilarter, farver og designs. Med klassiske farver som hvid, grå eller sort er det nemt at få et stilrent indtryk. Så kan du tilføje tekstiler i forskellige farver til at dekorere terrassen og få den, som du vil have den. Vil du i stedet have mere farve på møblerne, kan du i stedet indrette med puder, puder og puder i jordnære, lysere toner rundt omkring. Det skaber en flot kontrast og er en stilfuld kombination, der giver dit hjem og dine udendørsmøbler en hyggelig og hjemlig følelse.

Log ind
Are you in the right place?
Choose country
Continue to sommarboden.dk