Fortrolighedspolitik

Personlig integritet er vigtig for Sommarboden i Höllviken AB. Vi stræber efter et højt niveau af af databeskyttelse. I denne politik forklarer vi, hvordan vi indsamler og bruger personlige data.  Vi beskriver ogsåå dine rettigheder, og hvordan du kan udøve dem.Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Hvad er personlige data?

Persondata er alle oplysninger om en levende fysisk person, som direkte eller indirekte kan knyttes til denne person. Det handler ikke kun om navne og cpr-numre, men også om fx billeder og e-mailadresser.
Behandling af persondata er alt, hvad der sker med persondataene i IT - systemerne, hvad enten det er mobile enheder eller computere. Det drejer sig for eksempel om indsamling, registrering, strukturering, opbevaring, forarbejdning og forarbejdning. I nogle tilfælde kan äselv manuelle registre være dækket.

Sommarboden i Höllviken AB, med svenskt org. nummer 556625-0212, er ansvarlig for al behandling af virksomhedens personoplysninger, der finder sted. Kontakt kundeservice@sommarboden.dk for at komme i kontakt med os angående behandlingen af ​​dine personoplysninger.

Hvilke personlige data indsamler vi om dig og hvorfor?

Hos os kan du føle dig tryg ved, at vi aldrig beder om nogen persondata, der ikke er nødvendige for, at vi kan opfylde en værdifuld aftale, og som aldrig indsamles uden et juridisk grundlag. Vi behandler hovedsageligt dit navn, cpr-nummer, adresse og kontaktoplysninger, data og indhold, som du selv offentliggør (for eksempel via vores sociale medier) og cookies.

Hvornår kan vi frigive dine personlige data?

Vi videregiver ikke nogen af ​​dine personlige data til tredjeparter, medmindre du selv har givet samtykke, eller hvis det ikke er påkrævet for at opfylde vores forpligtelser i forhold til aftaler eller love. Dine personoplysninger videregives kun til tredjeparter i forbindelse med betaling og levering af din ordre. De tilfælde, hvor de kan udelades, er:

• Transport (logistikvirksomheder og speditører)
• Betalinger (kortudstedende virksomheder, banker og andre betalingsudbydere)
• Marketing (print og distribution, sociale medier, mediebureauer eller reklamebureauer)
• IT-tjenester (virksomheder, der administrerer den nødvendige drift, tekniske support og vedligeholdelse af vores IT-løsninger)

Hvor længe gemmer vi dine personlige data?

Vi gemmer aldrig dine personlige data længere end nødvendigt for de respektive.

Hvad er dine rettigheder som registreret?

Som registreret har du en række rettigheder i henhold til gældende lovgivning. Du har ret til at have et udtræk, der viser, hvilke persondata vi har registreret om dig.Du kan anmode om rettelse af ukorrekte data og i nogle tilfælde sletning.

Kontakt os med spørgsmål om, hvordan vi behandler personoplysninger

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler personoplysninger, så kontakt kundeservice@sommarboden.dk. span>
Vi kan foretage ændringer i vores privatlivspolitik. Den seneste version af privatlivspolitikken er altid tilgængelig her på hjemmesiden.

Log ind
Are you in the right place?
Choose country
Continue to sommarboden.dk