Sun sail

Med et solsejl får du en smuk og fleksibel solafskærmningsløsning. Hos os finder du solsejl fra Umbrosa. Umbrosas smarte fastgørelsessystem gør, at alle sider kan justeres i højden, så sejlet nemt kan vinkles ud fra solens position. Vælg mellem trekantede eller rektangulære tæpper i forskellige farver og størrelser.

Svart, trekantigt solsegel mot en vit vägg
Viser 1-5 av 5 artikler
Ingenua sol sejl, square 400x400 cm - Grey
8056 kr.
På lager
Ingenua SunSpail trekløver - Flere design
fra 5340 kr.
Bestiling
Ingenua sol sejl, square 400x400 cm - Taupe
8056 kr.
Bestiling
Ingenua sol sejl, square 400x400 cm - Sand
11409 kr.
Bestiling
Ingenua sol sejl, square 400x400 cm - Black
11409 kr.
Bestiling

Beskyt terrassen mod direkte sollys med stilfulde markiser

sol i al ære, men hvis du vil kunne nyde dine stunder udenfor i længere tid, er det vigtigt med skygge. Solsejl er en moderne og stilfuld måde at beskytte os selv og udemøblerne mod solen. Solsejlet kan fastgøres til et vægbeslag eller en aluminiumsstang, som så fastgøres til gulvet, græsset eller støbes til cement. Solsejl fra Umbrosa sælges over hele verden og er kendt for deres høje kvalitet. Lærredet giver god solbeskyttelse til både dig og dine udendørsmøbler. Der er forskellige former såsom rektangulære, trekantede og firkantede. Et alternativ til solsejl kan faktisk være en paviljon, som vi også har i vores sortiment.

Sådan plejer du et solsejl

Den sejl er lavet i et vandafvisende materiale, hvilket gør at kvaliteten og holdbarheden af ​​disse er rigtig god. Når de er blevet snavsede, er det udmærket muligt at vaske dem i maskine ved 30 grader. Det betyder, at vi kan holde vores solsejl i rigtig god stand hele året rundt.

Installationstips

Du kan installere solsejlet med mindst et hjørne fastgjort til væggen ved hjælp af vægbeslag. Solsejlet kan fastgøres til ethvert element, der er stærkt nok, såsom et træ. Hvert solsejl kommer med en opbevaringstaske og reb. Hvilken størrelse, form og farve er et spørgsmål om personlig smag. Et Ingenua solsejl skal bruges under normale vejrforhold, tåle en vindstyrke på op til 50 km/t og er vandafvisende. Husk dog at tage solsejlet ned, når det blæser.
1. Fikseringen af ​​et hjørne skal være i retning af linjen, der skærer et hjørne i to lige store dele. Dette sikrer maksimal spænding.
2. Det anbefales at montere beslagene mindst 0,5 m på hver side af sejlet. Eksempel: et 4m solsejl har fastgørelsespunkter, der er 5m fra hinanden, dog kan det ene hjørne fastgøres direkte til en væg.
3. Solsejlet skal have en hældning på 30° for at sikre god dræning i tilfælde af regn og for at forhindre vandlommer, der tynger solsejlet.

Der findes forskellige typer beslag til væg, gulv og jord, så du kan tilpasse det til dine behov.

Log ind
Are you in the right place?
Choose country
Continue to sommarboden.dk